Kortingen en acties

 

Nog geen rijbewijs, ouder dan 16,5 jaar en denk je erover om bij ons te komen lessen? Maak dan tijdens een proefles kennis met onze rijschool, de instructeur, de auto en de wijze van lesgeven. Vraag naar de voorwaarden!

 

Vrienden en familie korting

Is er een broer, zus, vader, moeder, vriend of vriendin die ook graag zijn of haar rijbewijs wilt halen? Dan hebben wij goed nieuws, want bij rijschool Nieuw Haarlem kun je gebruik maken van de speciale vrienden & familie korting.

 

Heb je spoed?

Wil je zeer snel je rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedcursus. Voor onze spoedcursussen betaal je niets extra en je kunt al binnen 10 dagen je rijbewijs halen! Vraag naar de voorwaarden en zorg ervoor dat je een duidelijke planning maakt met de instructeur.

 

Studentenkorting

Studenten zitten vaak krap bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Dan zit je bij ons goed. Wij adviseren je om te beginnen met 10 lessen, op deze manier kun je direct beginnen met je rijbewijs. Bekijk de tarieven pagina voor meer informatie.

 

Informatie aanvragen

Wil je meer weten over de kortingen en acties bij onze rijschool? Dan kun je via het onderstaand formulier meer informatie aanvragen.

 

 

Contactformulier

Proefles aanvragen

120 minuten voor €30,-

Direct aanvragen