Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/donkey1q/public_html/lcdhuren/wp-includes/compat.php on line 502
Over LCD-Huren - LCD Huren

Wie is LCD Huren?

Wij zijn een jonge dynamische onderneming die LED, plasma LCD en 3D- schermen met bijbehorende accessoires verhuurt. Middels servicegericht maatwerk op locatie bieden wij veel mogelijkheden voor uw beursstand, zakelijke presentatie, semenar, bedrijfsfeesten en evenementen. Ook verhuren wij voor particuliere doeleinden tegen zeer scherpe tarieven. Organiseert u een kinderfeestje of game-avond? Wij van lcd huren zijn u graag van dienst.

Onze schermen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Naast led-, plasma-, lcd- en 3D-televisie’s verhuren wij ook diverse gameconsoles waaronder PlayStation3, Nintendo Wii en Xbox Kinect. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van de benodigde accessoires zoals 3D-brillen, beamers, splitters, bedrading, controllers en een ruime keuze aan games. Voor meer informatie over het huren van een gameconsole verwijzen wij u graag door naar wii-huren.com.

Wij van lcd huren denken graag met u mee en zijn zeer flexibel om uiteindelijk tot een geslaagd resultaat te komen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier of bel direct met een van onze adviseurs.

Reserveer uw scherm vandaag nog

OFFERTE AANVRAGEN